Smarta Kösystem
Smarta Kösystem 

Med det smarta kösystemet från Starbit så hanteras kunderna på ett smidigare, mindre stressfyllt sätt. Det skapar en ökad effektivitet. Genom vårt kösystem skapas med tid för varje kund - samtidigt som möjligheter att prioritera speciella ärenden finns. 

Genom detta så reduceras hanteringstiden och en ny, effektivare organisation skapas. Oavsett affärsområde så kommer vårt smarta kösystem att slimma verksamheten och skapa en situation där kunderna väljer att återvända. Ingen vill köa i onödan. 


Detta inkluderas i vårt smarta Kösystem: 


* Möjligt att hantera flera köer samtidigt 
* Automatisk uppdatering om kötider 
* Möjlighet att köa via mobilen 
* ECO-sensorer 
* Hållbar design för allmän, daglig användning 
* Statistik online 
* Airswipe 
* Automatisk Öppna/Stäng-funktion 

Fördelar för kunden 

Våra kösystem är enkla att förstå och använda. Den nya innovationen Airswipe skapar helt nya möjligheter. Genom olika förval så kan kunden med lätthet sätta sig in i hur allt fungerar och genom att exempelvis svepa handen uppåt, nedåt, åt höger eller vänster så gör kunden sitt val. Detta utan att nudda skärmen - och därmed minska risken för smitta. En fördel i dessa tider. 

En annan möjlighet är att använda en QR-kod som scannas av. Genom det slipper kunden vänta i en kö. Kunden kan istället gå omkring i butiken och få en notifiering i god tid innan ärendet hanteras. Det skapar en lugnare stämning där chanserna för ökad försäljning ökar markant. Ett klart mervärde! 


Fördelar för användaren 

All information kommer i realtid. Med regelbundna intervaller så presenteras uppdaterad statistik. Det ger en möjlighet att förbereda verksamheten bättre inför mer hektiska timmar. Vilka timmar kommer det mest kunder, vilka dagar är mer intensiva - och hur mycket personal behövs för att klara dessa?

Snödjupssensor
SDM-LW är en sensor för att mäta snödjup och väderförhållanden. Den är designad för utomhusbruk och montering på stolpar eller plana vertikala ytor.

SDM-LW är helt trådlös och kommunicerar via LoRa WAN eller LTE. Snödjupet mäts optiskt på avstånd upp till 50 meter

Exempel på tillämpningar
 • Automatisk utkallning av resurser för snöröjning
 • Beräkning av snöbelastning på fastighetstak
 • Insamling av väderdata
 • Mätning av snödjup i spår och skidbackar
 • Områdesvisualisering av väderförhållanden

Funktioner
 • LoRa WAN (LTE som tillval)
 • Snödjupssensor
 • Temperaturmätning ( -40 ̊ till +85 ̊ )
 • Luftfuktighetsmätning ( 0 till 100% )
 • Lufttrycksmätning ( 300 till 1100 hPa )
 • Autokalibrering
Med vår mjukvara för sensorerna får ni grafisk realtidsvisualisering av ert data, övervakning av sensorerna med larmfunktioner och möjlighet att automatiskt kalla ut resurser för exempelvis halkbekämpning och snöröjning.