Lek & Lär
Erbjud en stimulerande väntetid

Starbit gör det roligt, lärorikt och enkelt att vänta! Genom våra spelmoduler för väntrum - komplett med en 24 “ touchscreen - så skapas en miljö där barn kan fördriva tid på ett stimulerande sätt. Möbeln skräddarsys efter ditt unika behov och den går självklart att designa för att passa ert varumärke och verksamhet. 

Våra moduler är byggda med en tanke på barnen. De klarar hårda tag, spill och kladd och har en garanterat lång hållbarhet. En perfekt lösning att placera i väntrummet, att använda i förskolan eller på flygplatser och i större köpcentrum. 


Möjligheter och Fördelar 

* Flera olika spel att välja bland 
* Skräddarsydda spel utifrån verksamhet och miljö 
* Hållbar design för allmän användning 
*Online Statistik 
* Går att använda gratis - eller mot betalning 
* Eco-Sensorer 

Skräddarsydda lösningar efter behov 

Våra spelmoduler kommer med oändliga möjligheter. Vad behöver ni? Spelen finns för alla åldrar och kan anpassas utifrån krav, behov och önskemål. För de yngsta så kan exempelvis pussel, labyrinter och luffarschack vara ett perfekt - och stimulerande - tidsfördriv. 

Alla våra spel kommer med regelbundna statistiska uppdateringar. Hur ofta används exempelvis maskinen i fråga? Den informationen ger dig en möjlighet att byta ut, uppgradera eller addera nya spel i takt med tiden.

Smarta Kösystem
Smarta Kösystem 

Med det smarta kösystemet från Starbit så hanteras kunderna på ett smidigare, mindre stressfyllt sätt. Det skapar en ökad effektivitet. Genom vårt kösystem skapas med tid för varje kund - samtidigt som möjligheter att prioritera speciella ärenden finns. 

Genom detta så reduceras hanteringstiden och en ny, effektivare organisation skapas. Oavsett affärsområde så kommer vårt smarta kösystem att slimma verksamheten och skapa en situation där kunderna väljer att återvända. Ingen vill köa i onödan. 


Detta inkluderas i vårt smarta Kösystem: 


* Möjligt att hantera flera köer samtidigt 
* Automatisk uppdatering om kötider 
* Möjlighet att köa via mobilen 
* ECO-sensorer 
* Hållbar design för allmän, daglig användning 
* Statistik online 
* Airswipe 
* Automatisk Öppna/Stäng-funktion 

Fördelar för kunden 

Våra kösystem är enkla att förstå och använda. Den nya innovationen Airswipe skapar helt nya möjligheter. Genom olika förval så kan kunden med lätthet sätta sig in i hur allt fungerar och genom att exempelvis svepa handen uppåt, nedåt, åt höger eller vänster så gör kunden sitt val. Detta utan att nudda skärmen - och därmed minska risken för smitta. En fördel i dessa tider. 

En annan möjlighet är att använda en QR-kod som scannas av. Genom det slipper kunden vänta i en kö. Kunden kan istället gå omkring i butiken och få en notifiering i god tid innan ärendet hanteras. Det skapar en lugnare stämning där chanserna för ökad försäljning ökar markant. Ett klart mervärde! 


Fördelar för användaren 

All information kommer i realtid. Med regelbundna intervaller så presenteras uppdaterad statistik. Det ger en möjlighet att förbereda verksamheten bättre inför mer hektiska timmar. Vilka timmar kommer det mest kunder, vilka dagar är mer intensiva - och hur mycket personal behövs för att klara dessa?